Menü Bezárás

3k Központ

A 3K Központ a 40-50-60+ korosztálynak szervez olyan programokat, amik segítségével tehetnek az idősebb kori jól-létükért. Ez mit jelent? Nagyon hosszú ideig meg lehet őrizni a 40-50 éves kori fizikai és egészségi állapotunkat. Ez programok tekintetében egészségmegőrzéshez kapcsolódó tudományos-ismertető jellegű tudásanyag átadást, mozgásformát. Másrészt nagyon fontos az életközép válságból kilépve mentálisan úgy felépítkezni, amivel  jól tudjuk érezni magunkat  a bőrünkben, a kapcsolatainkban – és mint az egyik legfontosabb: a párkapcsolatunkban. Valamint szervezünk olyan programokat, amik hozzásegítik ezt a korosztályt a szakmai sikerekhez – úgy mint vállalkozókat, mint vezetőket és mint alkalmazottakat.

Szerintünk ez a három fő pillére van a jóllétünknek. Ezen pillérek erősítésével foglalkozik a Központ.


Miben Tud segíteni Neked a 3k központ?

‘Életközép válságból mutatunk lehetséges kivezető utakat –  a mentális és fizikai, egészség vonatkozású fejlődésre. Egyrészt biológiailag elértük azt a kort, amikor kezd az öregedés gyorsulni – mert a szervezet nem képes már a túlhajszolt, elhasználódott testben a kompenzációs folyamatokkal fenntartani az egészség kényes egyensúlyát. De ezt ilyenkor még meg lehet állítani, bizonyos dolgokat meg lehet fordítani. Mi több  képesek vagyunk megtartani a fizikai és szellemi frissességet és ezt fenntartani egész idős korunkig. Soha nem késő elkezdeni, de a legjobb eredményért -MAGUNKÉRT – ezért érdemes már harmincas – negyvenes éveinktől kitartóan, konzekvensen tenni. Másrészt ez a korosztály a ma fogyasztói társadalmában nem képvisel értéket, és ezt sajnos sokan elfogadják, az emberek önbecslése megbicsaklik. Ha ezt az időszakot – amit a pszichológia életközép válságnak hív – képesek vagyunk az életünk, céljaink, kapcsolataink, életmódunk, szokásaink átnézésével a számunkra legkedvezőbb módon megreformálni, akkor az általánosan elfogadott nézetekkel ellentétben életünk egyik legkreatívabb, legszebb időszaka elé nézhetünk. Ahol már mindenki a legfontosabb lehet saját magának.

 Erre nyújtanak megoldásokat a programok.’


Kiknek ajánljuk a 3k központ rendezvényeit?

40-50-60+ korosztálynak, olyanoknak, akik az életközép válságot pont életkörülményeik jobbítására szolgáló lehetőségnek tekintik, vagy kívánják tekinteni.

Ha az alábbi kérdésekből bármelyik foglalkoztat – akkor NEKED!

Megteremtettél mindent, sikeres is vagy… de úgy érzed nem erre vágytál… otthagynád jól fizető állásod? Nem okoz már örömöt, már nem tudsz a témádra koncentráltan figyelni? Valami mást szeretnél?

Csinos nő – jóképű férfi vagy, mégsem érzed magad nőként – férfiként vonzónak? Megjelentek a korosodás jelei …. hasonlítgatod magad a fiatalabb korosztályhoz és ettől rosszul érzed magad a bőrödben?

Magányos vagy? Pedig hosszú ideje kapcsolatban élsz… vagy már váltottál, de az új kapcsolatok sem hoztak ebben változást? Esetleg csökkent a libidód?

Felmerült benned, hogy aki ilyen stresszes életet él annak sportolni kéne… vagy táplálékkiegészítőt kéne szedni… vagy másként kéne táplálkozni… de valamit biztos kéne tennie, hogy egészséges tudjon maradni?

Netán valamelyik civilizációs kórképtől szenvedsz már?
Most már tényleg tenned kell valamit?

A 3k központ megálmodója: Teleki Zsuzsa

2009. végén olvastam egy könyvet, amiben a tudatos álomról írtak. Akkor jöttem rá, hogy én korábban már használtam ezt a módszert: az éjszakai álmaimból születtek a régió női divatját befolyásoló ötletek, amikkel megelőztük a trendeket. De egy ideje már nem voltak ilyen álmaim. Viszont ebben a könyvben azt is írták, hogy tanulható az “álmodás” képessége.

Azóta kitartóan kerestem és látogattam azokat a képzéseket, ahol ilyen típusú képességeket lehetett fejleszteni. 2011. óta pedig tanfolyami csoportokat, előadásokat szervezek olyan, általam hitelesnek tartott előadóknak, trénereknek, akik valami kiemelkedőt tudtak mutatni abban, hogy az ember hogyan tudja boldogulása érdekében az ilyen rejtett képességeit használni, hogyan tud az ember önmagában harmóniába kerülni, hogyan tudja emberi kapcsolatait szeretettel telivé tenni, hogyan tud ettől sikereket elérni a szakmai életében, vállalkozásában.

Nagy inspirációt jelentett 2014-ben egy fotósorozat, ami 50+, illetve még idősebb női generációk szépségét mutatta be. A közös mindegyikben a belső harmónia és a látható jó egész-ség volt.

Sok száz ember vett részt az általam eddig szervezett előadásokon, tanfolyamokon. Az ő visszajelzéseik, eredményeik győztek meg arról, hogy az egész-ség, mentális jól-lét, boldogság, siker egymástól elválaszthatatlan egységben léteznek csak.

Most már egy összeszokott, erős csapat van körülöttem, akiknek mind küldetése az, hogy vagy szakmailag sikerre, boldogságra segítsék klienseiket, vagy az, hogy ez a 40-50+ korosztály mihamarabb kikerüljön az élet közepén jellemző válságból és újra elégedett, értékes emberként élhessék az életüket. Van aki egészségmegőrzésben, van aki az ennek a korosztálynak szóló mozgásformák kialakításában tud segíteni. Van aki abban, hogy a korosodás apró jelei ne okozzanak önértékelési problémákat, hogy továbbra is kiteljesedetten tudjuk élni nőiségünket, férfiségünket.

Amit nagyon fontosnak tartok az, hogy ezeket a témákat nem virtuális térben, hanem valós, közösségi módon: klubszerűen szervezem, teret és lehetőséget teremtve a hasonló érdeklődésű embereknek ismerkedni, társasági életet élni, őszinte, támogató barátokkal gazdagodni

jó körben, jó korban, jó karban

”A boldog emberek jók, míg a jók általában csak igyekeznek boldogok lenni. 

Az az ember, aki önmagában rendben van, az ezt sugározza ki a környezetébe, ezt a körülményt teremti meg maga körül – a cégében, az üzleti kapcsolataiban és a magánéletében is. Ez az ember képes win-win ügyletekben gondolkozni, ami meg hosszútávon a boldogság és a  siker titka.”