Menü Bezárás

Stumpf Zsuzsanna

​Kedves Olvasó, szeretettel köszöntelek!

Kérlek, engedd meg, hogy tegeződjünk.

Mit érdemes tudnod a munkámról?

Szenvedélyem a személyiség-profil elemzés, a személyiség – fejlesztés, a segítő tanácsadás. Számomra az a legfontosabb, hogy mindig kéznél legyek Neked, ha szükséged van egy válaszra, kisebb vagy nagyobb segítségre, vagy csak egy megértésre.

Néha lehet, túlságosan őszinte vagyok, mert megmondom azt is, amit eddig senki nem mert elmondani – mindezt azonban a legelfogadóbban, és a legnagyobb tisztelettel igyekszem tenni. Mert fontos az, hogy könnyebb lélekkel menj, mint ahogy jöttél – bármi is nyomjon belül.

Mindig megkeressük a minden szempontból lehető legjobb megoldást – de csak a Tiédet.

Szeretem a fejlődést, a tanulást, a tudást, a tapasztalatot, a mentális rendet és a lélek tisztaságát, szeretem azt, ami voltál, ami vagy, és ami leszel. Bárhol is tartasz, jól csinálod, és tudd, hogy nem vagy hibás.

Szeretem a szivárványszínű munkámat, ami nem is munka, hanem egytől egyig örömforrás – és minden, amit tanulok és amit teszek Érted, a Teljességről szól. A Testről, a Lélekről, és a Szellemről, ezek csodálatos működéséről és egységéről.

Szakmai oldalam:

 1. Vezetőképző Akadémia: szerződött partner/tréner (BM)
 2. Certificated Innermetrix Consultant (IMX személyiségprofil felállítás és értékelés)
 3. TÉN Akadémia vezetője, a Tudatos Életre Nevelés Program megalkotója
 4. Pécsi Tudományegyetem: oktató, előadó (Karrier Pont, Család Akadémia, Harmadik Kor Egyeteme)
 5. Tanácsadói magánrendelés Budapesten, illetve Skype-on (egyéni, csoportos, párkapcsolati, mentálhigiénés tanácsadás).
 6. ​Képzési Kollégium, Miskolc: előadások, képzések
 7. ​ÉLET-mesék előadások Budapesten és Miskolcon.
 8. NŐ A LÉLEK címmel önismereti csoportok vezetése Budapesten.
 9. ​Nőiskola/Női tréning: misszió a Nőkért, a Családokért, a Párkapcsolatokért és a következő generációért (speciális és egyedi, konkrét és gyors, egyszerű és fájdalommentes program).
 10. ​PMKIK/KISOSZ: Női Üzleti Reggelik és Női Tréningek vezetője
 11. ​SIKERBIBLIA – Kalauz a lélekhez és a munkához című könyv írója (Bioenegetic Kiadó)
 12. Hobbi: home-design, festés, éneklés, tánc – no és az egészségvédelem, a ZINZINO termékek használója és ajánlója.

Emberi oldalam:

Nő vagyok, és nagyon szeretek az lenni. Testestül-lelkestül-szívestül, minden szerepemben, helyzetemben, beszélgetésemben, függetlenül attól, hogy épp hol tartok az utamon. Vannak gyönyörű szép és boldog pillanataim, és van, amikor én is küzdök. Tudom, hogy feladat nélkül nincs Élet sem, ezért örömmel nézek szembe a kihívásokkal is. Hálás vagyok az Életem minden pillanatáért, ahogyan kapom és amivé teszem. Hálás vagyok a küzdelmeiért, a sírásaimért, a nevetéseimért, de leginkább a négy csodálatos gyermekemért, akik bár már nagyok, még mindig tanítanak. Úgy szoktam mondani: értük vagyok boldog.

Minden reggeli ébredés ajándék nekem, és egy döntés is a jó mellett.

Szeretem az embereket szeretni, tanítani, segíteni, szeretek adni, mesélni, ölelni, simogatni. Hiszek a Teremtőben, és én már csak azért imádkozom, hogy pillanatról pillanatra tisztább segítője lehessek itt, a Földön annyira, amennyire tudok.

Szeretettel és tisztelettel: