Menü Bezárás

Tünet vagy betegség? – a fel nem ismert állapot

 

Tünet vagy betegség? – a fel nem ismert állapot

Regisztráció

Kérjük, válaszd ki a neked megfelelő időpontot:
2019. szeptember 21.2019. szeptember 27.2019. október 5.2019. október 25.


Voltál már beteg? Volt, hogy elhagyott az erőd és nehéz volt tovább menni? Ha szeretnél válaszokat, útmutatást kapni, gyere el előadásunkra és ismerd meg a technikákat, amelyekkel javíthatsz az életminőségeden, erősítheted önmagad és legyőzheted a betegségeket.

TÉGY MAGADÉRT! JELENTKEZZ AZ ELŐADÁSRA

EGY ELŐADÁS 3 KÜLÖNLEGES TUDÁSÚ EMBER

Ebben a 3 órában előadóink arra keresik a választ, hogy mit tud tenni az orvostudomány – és különösen az elmúlt 100 évben hirtelen gyors fejlődésnek indult új tudományok, ezek hogyan kapcsolhatók össze, hogyan támaszkodnak ősi tudományok tudására – olyan tünetek és betegségek ellen, amik 50-100 éve még ismeretlenek voltak, és amik a ma ismert gyógyszerekkel nem gyógyíthatóak.

Az előadáson többek között arra keressük a választ:

• Milyen hatással van az egészségünkre, a pszichénkre, az életünkre az a saját sejtjeinknél 10-szer nagyobb tömegű vírus, baktérium, gomba és akár többsejtű parazita amely velünk, bennünk él.
• Mi ez az életközösség, amit a ma tudománya MIKROBIOM-nak nevez, és ami a tudományos kutatások szerint gyakorlatilag az összes betegséggel kapcsolatba hozható.
• Külön fogunk foglalkozni a táplálék mint információ, a mikrobiom mint rezgések és a betegség mint ezek tünete kérdésével.
• Megnézzük hogyan hat a pszichénkre a mikrobiom, és hogy a gondolkodásunkkal hogyan tudjuk befolyásolni.

Megvizsgáljuk ezt a kérdéskört a mindent rendszerben és egységben értelmező holisztikus orvoslás szerint, mely az embert – a fizikai testén túl -, egyben lelki és szellemi lénynek is tekinti, olyan létezőnek, aki része a körülötte lévő világnak és tágabb értelemben a világegyetemnek is.

A betegségek – köztük a civilizációs betegségek is – leképződnek a testtartásunkon, a gerincen. Kiváló szakértőnk segítségével megnézzük mi a testtartás kapcsolata az érzelmeinkkel, olyan gyakran előforduló problémákkal, mint a migrén, vagy a libidó csökkenése, az életkedv, vagy a tettvágy hiánya. Hogyan tudunk olyan hétköznapi szokásrendszert kialakítani, amivel meg tudjuk őrizni az egészségünket, illetve amivel helyre tudjuk állítani a testünk-lelkünk egészségét.
Kiváló előadóink 3 x 1 órás előadásának célja, hogy az a jó hír eljusson mindenkihez, hogy a krónikus betegségekből, állapotokból lehet gyógyulás, de azt célzott, rendszerbe foglalt, mély-holisztikus szemléletű, kitartó, következetes, személyre szabott módon létrehozott változásokon keresztül lehet elérni.

Ebben szeretnénk NEKED segíteni, tudásanyagot átadni.

Az előadás hossza: 4,5 óra (3 x 1 óra előadás után biztosítunk időt a kérdésekre).

Helyszín: Oktatóterem Astoria

Időpontok:

21.szept
3×1 óra előadás
09:00 – 13.30
27.szept
3×1 óra előadás
15:00 – 19:30
05.okt
3×1 óra előadás
14:00 – 18:30
25.okt
3×1 óra előadás
15:00 – 19.30


Részvételi díj: 5000 Ft

Regisztráció

Kérjük, válaszd ki a neked megfelelő időpontot:
2019. szeptember 21.2019. szeptember 27.2019. október 5.2019. október 25.


Részvételi díj

5000 Ft

Megosztás